Η BWEBnet προσφέρει ανάπτυξη διάφορων Software Εξειδικευμένων Εφαρμογών.

Η χρήση προγραμμάτων και εφαρμογών διευκολύνει την λειτουργία της επιχείρησης και την κάνει πιο αποδοτική. Στη BWEBNET κατασκευάζουμε προγράμματα και web εφαρμογές αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας! Αποκτάτε ένα πολύτιμο συνεργάτη που υποστηρίζει τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας και είναι εκεί να λύσει τα προβλήματα , να προσαρμόσει τις λειτουργίες , να επεκτείνει τις δυνατότητες των προγραμμάτων που φτιάχνουμε για εσάς.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του λογισμικού μας γίνεται από εμπειρογνώμονες στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού. Στην BWEBNET ακολουθούνται πιστά όλα τα στάδια ανάπτυξης λογισμικού ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αρχικά, λαμβάνει χώρα η ανάλυση των απαιτήσεων που στοχεύει να καλύψει το υπό ανάπτυξη λογισμικό και έπειτα ο σχεδιασμός του συστήματος. Στη συνέχεια, γίνεται η ανάπτυξη του λογισμικού ακολουθούμενου από τις απαραίτητες δοκιμές για την ορθή λειτουργία του. Τέλος, γίνεται η εγκατάσταση του λογισμικού σε ιδιόκτητους servers ώστε να εξασφαλιστεί η ορθή λειτουργία του. Έτσι, κάθε λογισμικό που υλοποιείται από την SOFTAWARE ακολουθεί πιστά όλους τους κανόνες που διασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του.

Και φυσικά παρέχουμε πάντα υποστήριξη στους χρήστες του λογισμικού μας παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εγχειρίδια χρήσης και εκπαίδευση στο χώρο τους. Η εργασία μας δε σταματάει εδώ. Το λογισμικό που παραδίδουμε στους πελάτες μας συνεχώς αναβαθμίζεται ώστε να είναι συμβατό με τις νέες τεχνολογίες και τις διάφορες εκδόσεις.

Αναλαμβάνουμε:

 • Κατασκευή Προγράμματος Παραγγελιοληψίας Φωτογραφικού Κιοσκιού

 • Κατασκευή Εφαρμογής Διαχείρισης Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης

 • Κατασκευή Εφαρμογής Διαχείρισης Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού

Πρόσφατα Νέα

View all articles
 • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
  περισσότερα
 • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
  περισσότερα
 • Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουαρίου, 2022
  περισσότερα