Η σχεδίαση και ανάδειξη της εταιρικής σου ταυτότητας θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και θα αναδείξει με επιτυχία τα πλεονεκτήματά σου.

Ένα brand δεν αποτελείται μόνο από το λογότυπο, την ιστοσελίδα, τη γραμματοσειρά, τα χρώματα και τη συσκευασία των προϊόντων.

Το branding αποτελείται από ένα σύνολο ενεργειών που αφορούν την αλληλεπίδραση με το κοινό, τον τρόπο επικοινωνίας και προβολής και τον προσδιορισμό μιας επιχείρησης με τρόπο τέτοιο που να την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Πώς δημιουργούμε ένα νέο Brand;

Καθορίζουμε την προσωπικότητα της επιχείρησης

Εάν η επιχείρησή σας ήταν άνθρωπος, πώς ακριβώς θα ήταν? Αυστηρός και σοβαρός ή πιο κεφάτος και χαρούμενος; Θέλετε οι άνθρωποι να σκέφτονται πως το brand σας αντιπροσωπεύει μια δυναμική και γρήγορα αναπτυσσόμενη μοντέρνα επιχείρηση ή μια στιβαρή επιχείρηση με εμπειρία στο χώρο;

Κάνουμε εκτεταμένη ανάλυση αγοράς

Ερευνούμε τον ανταγωνισμό στο κομμάτι που σας ενδιαφέρει. Εάν οι ανταγωνιστές σας πουλάνε ένα ποιοτικό προϊόν σε χαμηλή τιμή, τότε πρέπει να εντοπίσουμε άλλα σημεία δικής σας υπεροχής. Αυτά θα καθορίσουν τελικά σε μεγάλο βαθμό και το brand.

Επιλέγουμε χρώματα και γραμματοσειρές

Επιλέγουμε μια ελκυστική παλέτα χρωμάτων, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο κάθε χρώματος στην ανθρώπινη ψυχολογία. Το χρώμα είναι πολύ βασικό στοιχείο ώστε να θυμούνται οι άνθρωποι το brand σας με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Παράλληλα, επιλέγουμε συγκεκριμένες γραμματοσειρές που θα συνθέσουν το στυλ τυπογραφίας που θα ακολουθείτε από εδώ και πέρα.

Δημιουργούμε εικόνες, γραφικά και έντυπο υλικό

Πρόκειται για αναπόσπαστο κομμάτι του branding σας. Παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας brochures, flyers, επαγγελματικών καρτών, εικόνων και γραφικών που είναι πλήρως εναρμονισμένα με το συνολικό σας brand ώστε να ισχυροποιήσουμε την προσωπικότητα της επιχείρησής σας.

Πρόσφατα Νέα

View all articles
  • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
    περισσότερα
  • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
    περισσότερα
  • Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουαρίου, 2022
    περισσότερα