Η εταιρία μας σας παρέχει μηνιαία διαχείριση και προώθηση της σελίδας σας στο Facebook & Instagram. Δημιουργούμε banners προσφορών και διαφημίσεων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Κάνουμε 4-5 αναρτήσεις και διαχειριζόμαστε τις ερωτήσεις των πελατών σας. Οι αναρτήσεις αυτές είναι επιπλέον και ξεχωριστά των αναρτήσεων που θα κάνουμε. Οι αναρτήσεις και η δημιουργία της στρατηγικής που θα ακολουθηθεί στα social media θα προγραμματιστεί σε συνεργασία με εσάς.

Όσον αφορά στις διαφημίσεις: Το κύριο χαρακτηριστικό στις καμπάνιες Pay Per Click είναι ότι ο διαφημιζόμενος χρεώνεται μόνο όταν κάποιος ενδιαφερόμενος κάνει κλικ επάνω στην διαφήμιση που έχει ενεργοποιηθεί. Οι πιο διαδεδομένες διαφημιστικές καμπάνιες Pay Per Click (Κόστος Ανά Κλικ) είναι οι καμπάνιες Google AdWords και Facebook Ads.

Τα βασικά πλεονεκτήματα των διαφημίσεων Pay Per Click είναι ότι μπορούμε να καθορίσουμε τον προϋπολογισμό της κάθε καμπάνιας, το κόστος του κάθε κλικ (υπό ορισμένες προϋποθέσεις), και έχουμε τη δυνατότητα της εμφάνισης των διαφημίσεων σε κοινό που ενδιαφέρεται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρία μας σας προσφέρει ξεχωριστά πακέτα προώθησης για Google AdWordsFacebook Ads ή συνδυασμοί τους.

Πρόσφατα Νέα

View all articles
  • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
    περισσότερα
  • Δημοσιεύτηκε: 13 Ιουλίου, 2022
    περισσότερα
  • Δημοσιεύτηκε: 14 Φεβρουαρίου, 2022
    περισσότερα